nūhou

Ua haki ka ʻenehana i ka ʻōmole, a ua hoʻomaka ka pahū o ka hiki a me ka waiwai o nā meaʻono maoli e like me ka aloxone, stevia a me ka mohan

ʻO Allowosugar: kahi kō kōpaʻa laha ʻole

ʻO Allotose, he 0.2 wale nō kalori i ka gram a ʻono hoʻi e like me 70 pakeneka o ka pā kō, he mea ʻona laha ʻole i loaʻa i nā liʻiliʻi o ke kūlohelohe.

ʻO Allotose, ʻike ʻepekema ʻia ʻo D-psicose, kahi monosaccharide laha ʻole a ʻoi paha ma kahi o 50 i loaʻa i ke kūlohelohe, e like me kā Japan Matsuya Chemical Industry Co.

ʻO ka wehewehe ʻana o ke kaiāulu ʻepekema no kahi “kō kō kakaikahi” ʻokoʻa. ”Maopopo leʻa ʻaʻole nā ​​kō laha nui ke kō ma ke ʻano, akā pili ia i kāu wehewehe ʻana,” wahi a John C. Fry, PhD, ka luna o Connect Consulting ma Horsham. , UK, ka mea aʻoaʻo i ka mea hoʻohaʻahaʻa haʻahaʻa - a me ka ʻaʻohe calorie. Haahaa loa ʻo Allotose i nā caloriu, ʻaʻole ʻo nā kō kōkō kakaikahi ka haʻahaʻa o nā calories, a he mea hoʻohiki hoʻohiki maikaʻi loa ia. "

Ua hiki i ka Matsutani Chemical ke kūʻai aku i nā aloxonoses ma o ka hana pū ʻana me ke Kulanui ʻo Kagawa i Iapana e hana i ka inoa Astraea, ka mea i synthesize aloxonoses ma o ka ʻenehana isomerization enzyme ponoʻī.

 Ua hōʻike ʻia nā ʻikepili sensory ma hope o ʻekolu mau mahina o ka mālama ʻana i ka mahana o ka lumi, ʻoi aku ka maikaʻi o ke ʻano o nā kī kokoleka i loaʻa ʻo Dolcia Prima Allowone ma mua o nā kī i loaʻa ke kō. Kūpono pū ʻo Allowone me ka caramel a i ʻole nā ​​ʻono ʻē aʻe i nā huahana e like me nā kuki a me nā pōpō.

Loaʻa iā Dolcia Prima he kōpaʻa aloxone crystalline e hāʻawi ana i nā pono hana like me ka aloxone syrup, akā wehe ʻia nā noi hou a me nā wahi e like me ke kō kōkoʻina, nā mea inu paʻa, nā mea pāʻina, nā mea momona momona a me nā mea ʻono kokoleka.

ʻO ka hoʻomaopopo ākea ka mea hoʻokele nui loa o nā aloxonoses. Ua hoʻolaha ka US Food and Drug Administration (FDA) i ka hōʻoia palekana āpau o aloxone (GRAS) i ka makahiki 2014, a ke hoʻolaha nui nei nā mea hoʻolako i ka hoʻohana ʻana o ka mea hoʻonaninani i ka ʻoihana meaʻai.

Ua ulu ka hoʻomaopopo ʻana i ka aloxone ma o nā ʻaha kūkā a me nā seminā, a ʻoi aku ka nui o nā ʻoihana e hoʻokolohua nei me ka mea ʻono.

Pono nā mea kūʻai app i nā koho kō keu haʻahaʻa

Me ka hoʻomohala, loaʻa a me ka ʻae ʻana i ka rula o nā meaʻono hou, nā mea kūʻai aku a me ka ʻoihana meaʻai ke nānā nui nei i ka hoʻoliʻiliʻi kō.

Akā ʻaʻole e hele aku ke kō, a ʻaʻole pono mākou e hōʻāhewa iā ia. Manaʻo mau ka poʻe ʻo ke kō wale nō ka mea lawehala ma hope o ka momona a me ka maʻi kō, akā ʻaʻole ia ka hihia. ʻO ke kumu kumu ke ʻai ka poʻe i ka ikehu ma mua o kā lākou pono. , a ʻo ke kō kekahi mea o kēlā, akā ʻaʻole hoʻokahi wale nō. I nā huaʻōlelo ʻē aʻe, ʻo ka hōʻemi ʻana i ka lawe ʻana i ke kō ʻaʻole e hoʻopau loa i nā pilikia e like me ka momona a i ʻole ka maʻi kō.

Kuhi ka nānā ʻana i nā poʻe makemake i ka ʻono momona, akā hoʻomaka lākou e nānā no nā koho kō a hou aku ka haʻahaʻa o ka kō. Wahi a ka Nūhou a me ka ʻIliʻIa Ola 2017 i hoʻokuʻu ʻia e ka Washington International Information Information Council, 76 pākēneka o nā mea pane. e hoʻemi i kā lākou kōʻai.

ʻO ka loli o ka manaʻo o nā mea kūʻai aku i ka ʻai kō i lilo i ʻano maʻamau o ka honua. He pilikia nui kēia no ka ʻoihana kō a pono e noʻonoʻo pono ʻia. Wahi a nā ʻike mai Freedonia, hopohopo nui nā mea kūʻai aku e pili ana i ka nui o ke kō i loko o kā lākou papaʻai, kahi e hoʻokele ai i ka hoʻomohala ʻia ʻana o nā mea ala ʻono. e hoʻomau i ka nānā ʻana i nā lepili kūlohelohe a maʻemaʻe, a ʻo ka hopena, e ulu ana nā meaʻono kūlohelohe i ka helu pālua ma o 2021, me stevia e helu nei i ka hapahā o ka noi.


Ka manawa Post: Jul-12-2021